Utolsó frissítés: 2020-02-20

Frisítés dátuma: 2020-02-20

hun eng Utolsó frissítés: 2020-02-20 kapcsolat gyik Segíthetünk? Önerő-támogatás
25 éves a LIFE program

Hírek

LIFE Környezetvédelmi Irányítás és Tájékoztatás Tréning

A LIFE Kapacitásépítés Magyarországon” című (LIFE14 CAP/HU/000010) projekt keretében a Földművelésügyi Minisztérium újabb sikeres, nagy szakmai közönséget megmozgató tréninget tartott.

A 2017. április 6-án lezajlott tréning ezúttal a Környezetvédelmi alprogram egyik fontos területe, az ún. Környezetvédelmi irányítás ás tájékoztatás, azaz a kommunikációt előtérbe helyező projektek köré épült.

A kifejezetten egy-egy fontos környezetvédelmi, természetvédelmi témát felkaroló kommunikációs célú projektötletek beadását célzó tréning segítséget nyújtott a nem kommunikációs projektek elkészítésében is, hiszen a meghívott előadók saját tapasztalataikat megosztva a hagyományos projektek kommunikációs elemeinek megvalósítására, a médiával való kapcsolattartásra, a társadalom figyelmének felhívására is számtalan ötletet, javaslatot fogalmaztak meg a jövőbeni pályázók számára.

Valamennyi hazai nyertes, a Környezetvédelmi alprogramhoz tartozó, jelenleg is futó kommunikációs LIFE pályázat képviseltette magát a rendezvényen. Szakmai előadókat, kommunikációs szakembereket, valamint külföldi pályázók hasznos tapasztalatait bemutató előadásokat hallhatott az érdeklődő szakmai közönség. A Minisztérium munkatársai továbbá felhívták a figyelmet a pályázati tudnivalókra, a beadási határidőkre, valamint az év során megrendezésre kerülő soron következő tréningekre, információs napokra.

Az előadások prezentációi megtekinthetők itt:

Bokor Veronika és Novák Judit prezentációja

Bódis Pál és Jóó Zsófia prezentációja

Dr. Kasza Gyula prezentációja

Dr.Nagy Dániel prezentációja

Kozák Balázs prezentációja

Szatmári Adrienn prezentációja

Ana-Maria Paladus prezentációja

Vincenzo Telesca prezentációja

A rendezvényről készült képek honlapunkon a Képgalériában tekinthetőek meg.

Kapcsolódó tartalmak

beszámoló2017.02.15.

I. LIFE környezetvédelmi tréning

beszámoló2017.02.08.

LIFE Capacity Building Networking Workshop

beszámoló2017.05.12.

LIFE Környezet- és erőforrás-hatékonyság tréning