Utolsó frissítés: 2019-12-12

Frisítés dátuma: 2019-12-12

hun eng Utolsó frissítés: 2019-12-12 kapcsolat gyik Segíthetünk? Önerő-támogatás
25 éves a LIFE program

Hírek

II. LIFE Természetvédelmi tréning

A „LIFE Kapacitásépítés Magyarországon” című (LIFE14 CAP/HU/000010) projekt keretében a Földművelésügyi Minisztérium Természetmegőrzési Főosztálya tréninget szervez jövőbeni pályázók számára.

A tervek szerint 2017. március 23-án kerül megrendezésre a II. LIFE Természetvédelmi tréning, amely az Európai Bizottság LIFE pályázati konstrukció megismertetését, és többek között a pályázati lehetőségek részleteit hivatott az érintettekkel megosztani.

A tréning a környezetvédelmi alprogram részeként, elsősorban a „Természet és biodiverzitás” témák köré épülő pályázatok beadását igyekszik inspirálni. A külföldi és magyar jó példák kapcsán a LIFE pályázatokban már gyakorlatot szerzett előadók segítenek a pályázóknak eligazodni a technikai részletek útvesztőiben, a szakmai megfontolások és az EU-s prioritások kapcsolódásaiban. Az interaktívnak szánt esemény során lehetőséget kapnak a résztvevők a saját folyamatban lévő, vagy beadni tervezett LIFE pályázataik kapcsán a kérdéseik megvitatására, a pályázati újdonságok megismerésére.

A rendezvénnyel és a LIFE pályázatokkal kapcsolatos részletekért kérjük, keresse a http://www.lifepalyazatok.eu vagy a http://www.termeszetvedelem.hu/ honlapokat vagy kövessen minket a facebook.com/lifepalyazatok/ közösségi oldalon, ahol a legfrissebb programokról és pályázati ötletekről értesülhet.

Kapcsolódó tartalmak

LIFE hírek2019.03.26.

Meghívó a 2019. évi LIFE Információs Napra és Kiállításra!

LIFE hírek2019.09.30.

Az éghajlatváltozással kapcsolatos adatok átadása az erdőgazdálkodók kezébe

LIFE hírek2019.06.05.

Fotokatalízissel a levegő javítása érdekében